Ellinor og Sarek sin hjemmeside.

Utstilling 2009

 

 

Utstilling 2007

 

 

 Utstilling 2008

 

 Photo Gallery

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utstilling NKK Harstad. 19 april 2009

Resultat Sarek:     1 kval. 3 konk. CK.  Dommer var Grethe Bergendahl.

                                                                             

Dette resultatet var vi storfornøyd med. Det var mange collier påmeldt. 33 mere nøyaktig. Stor konkuranse, mye hunder fra de største oppdretterne i vårt område, samt fra Sverige og Finnland. Siv Ovare stilte gutten denne helga, og gjorde en FANTASTISK jobb. Ho hadde også stelt han så fint. Tusen takk skal du ha Siv.

Andre resultater finnes på NCK avd. Nord si hjemmeside under utstillingsnytt. Fikk ikke så mye bilder denne helga, men skal prøve og få lagt inn noen etterhvert. Må også benytte sjansen til og gratulere de som jeg evt. ikke fikk med meg i Harstad. Litt artig var det at Ramses, Sarek sin halvbror og Sarek sin onkelonge Apollo stilte. Tuula som eier disse kjekke guttene bor i Haparanda. Det er faktisk lett og se at de er fra samme linjer. Spesielt synes jeg Sarek og Apollo har mye til felles. Litt mere fra Harstadturen under foredrag og ting og tang på min side.

Nck utstilling i Harstad. 18 april 2009

Resultat Sarek: 2 kval. Dommer var Charlotte Høier.

Ett resultat vi selvfølgelig ikke er fornøyd med. Får si som ei som jeg trener med, slike sløyfer grev vi ned i sanda. Ellers var utstillingen fint avviklet. Dommeren tok seg god tid til hver hund. Nck avd. nord hadde fått til ett fint arrangement. Øvrige resultat på Nck avd. Nord si hjemmeside. Ligger under linker på min side. Det var mange hunder påmeldt her og. 34 stk.